Κτήμα Κουσιουμή

Κτήμα Κουσιουμή

Άνοιξε - 22/12/2016

Που Βρίσκεται:


Το Κτήμα Κουσιουμή αποτελεί μια όαση στη Λευκωσία, στο Τσέρι στην περιοχή Χαλεπιανές.


Γιατί να σε ενδιαφέρει:


Ένας αριστοκρατικός, μοντέρνος χώρος που πλαισιώνεται από ένα ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο σε συνδυασμό με το μαγευτικό σκηνικό των όμορφων λέϊλαντς, τους ρομαντικούς καταρράκτες, τα εντυπωσιακά σιντριβάνια που κινούνται στους ρυθμούς της μουσικής, τις αιωνόβιες ελιές, την εντυπωσιακή πισίνα και το πανέμορφο παραδοσιακό εκκλησάκι στο όνομα της Παναγία της Αγάπης. Συμφώνα με την παράδοση η Παναγία της Αγάπης είναι η προστάτιδα των ερωτευμένων στην οποία πολλά ερωτευμένα ζευγάρια έρχονται να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Σκοπός του κτήματος είναι να προσφέρει ένα συνδυασμό μαγευτικού τοπίου και άριστης εξυπηρέτησης που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.
Το κτήμα στους όμορφους κήπους του, μπορεί να προσφέρει δεξιώσεις catering μέχρι και 3.000 ατόμων, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας χαρίσει μια παραμυθένια βραδιά, σε σας και τους καλεσμένους σας.
Και το παραμύθι δεν τελειώνει εδώ… Για τους ξεχωριστούς σας καλεσμένους ο εσωτερικός χώρος του κτήματος έρχεται για να σας καταπλήξει. Ένας χώρος σχεδιασμένος με φινέτσα σε αριστοκρατικό και μοντέρνο ύφος σας υπόσχεται μια βράδια που θα αποτυπωθεί στην μνήμη όλων.
Τα λογία δεν μπορούν να εκφράσουν την μαγεία του χώρου και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
Στόχος μας στο Κτήμα Κουσιουμή είναι, να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, προσφέροντας σας, την καλύτερη έναρξη στο καινούργιο μονοπάτι της ζωής σας.Τηλέφωνο: 99 253634
Διεύθυνση: Περιοχή χαλαιπιανές, Τσέρι, Λευκωσία (έξοδος Τσερίου από αυτοκινητόδρομο)
Ώρες λειτουργίας: κατόπιν συνεννόησης
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site


TA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Όνομα επιχείρησης: Κτήμα Κουσιουμή
Κατηγορία: Υπηρεσίες
Πόλη: Λευκωσία
Άνοιξε: 22/12/2016
Διεύθυνση: Περιοχή χαλαιπιανές, Τσέρι, Λευκωσία (έξοδος Τσερίου από αυτοκινητόδρομο)
Τηλέφωνο: 99 253634
'Ωρες λειτουργίας: κατόπιν συνεννόησης
Website: Visit Site
Facebook: Visit Facebook