Aelia Wellness Retreat

Aelia Wellness Retreat

Άνοιξε - 15/06/2017

Ένα Παραμυθένιο Ξενοδοχείο, Ιδανικό για Ηρεμία και Χαλάρωση!

 

Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στον σχεδιασμό έτσι ώστε να προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στον επισκέπτη.

 

Η λέξη Aelia (Aelia Wellness Retreat), που σημαίνει πηγή ενέργειας από τον ήλιο, αποτυπώθηκε πλήρως στη διακόσμηση, την αύρα και την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος.

 

Διακοσμημένο σε λευκούς και γήινους τόνους, το κατάλυμα διαθέτει κομψή διακόσμηση και επίπλωση, συνδυάζοντας στοιχεία από ξύλο και πέτρα.


Υφάσματα και μοναδικά σχέδια έχουν επιλεγεί με προσοχή στη λεπτομέρεια για τις 14 σουίτες με κάθε μία έχει εντελώς διαφορετικό ντιζάιν με χειροποίητα στοιχεία.


Σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον του, το Aelia Wellness Retreat διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Spa και ένα Εξαιρετικό Εστιατόριο.


Η αφοσιωμένη ομάδα του Aelia Wellness Retreat βοηθά τους επισκέπτες να επωφεληθούν από διάφορες αναζωογονητικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, ιππασία, μαθήματα μαγειρικής και εργαστήρια ευεξίας (γιόγκα & διαλογισμός).

 

Το Aelia Wellness Retreat μπορεί να φιλοξενήσει ιδιωτικά πάρτι και εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους ή υπαίθριες εγκαταστάσεις με θέα στη φύση, υλοποιώντας κάθε πιθανή ή απίθανη λεπτομέρεια, κάνοντας την εμπειρία σας αξέχαστη.

 

Τηλέφωνο: 22015590
Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 150, Τσέρι - Αναλύοντας
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή Ανοιχτά 24 ώρες
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Instagram: Visit Instagram


Δείτε ακόμη...

Mataroa Mediterranean Dry Gin
A.S.Xinaris & Sons LTD
SLIMFITBOX
Depa Batteries Ltd
T.A.S.K TRADING LTD - Restube Basic Σωσίβιο έκτακτης ανάγκης
Europlumb
Megatron Ltd
Kalibra Diet Method Cyprus
iVending Coffee
Nissan Qashqai - Char. Pilakoutas Group
Boost Market

Δές τα όλα...