B.R. Hub

B.R. Hub

BuRgermania Hub - Το Burger που σου Aξίζει!


Το B.R. Hub pub & eatery δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία να αποτελεί το χώρο συνάντησης για όλους τους απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Συγκεκριμένα στοχεύει να ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το ποιοτικό grill φαγητό, τις gourmet προκλήσεις, τα εναλλακτικά appetizers και γλυκά.  Επιπρόσθετα επιδιώκει να είναι η απόλυτη επιλογή για και εκείνους που επιθυμούν η μπίρα τους να σερβίρεται φρέσκια στη σωστή θερμοκρασία, και παράλληλα τους συναρπάζει το θεματικά αθλητικό μα ταυτόχρονα ροκ ταμπεραμέντο που προβάλλει ο χώρος.

 

Με αυτό το σκεπτικό φτιάχτηκε μία Σπιτική Συνταγή Burger, η οποία βασίζεται στην ποιοτική επιλογή του κιμά από αποκλειστικά βοδινό κρέας. Πειραματισμός, παιγνίδι και απόλαυση τόσο στις γεύσεις, όσο και στην εμφάνιση με περισσότερες από δέκα προτάσεις στο μενού για να διαλέξεις. Σταθερή συνοδευτική αξία οι ολόφρεσκιες, σπιτικές τηγανητές πατάτες. Το τελετουργικό του τέλειου πιάτου ολοκληρώνεται με το σωστό ψήσιμο στο μπιφτέκι, πάντα κατά προτίμηση του πελάτη, προσφέροντας ένα ζουμερό μα πάνω από όλα νόστιμο αποτέλεσμα

 

Αυτή είναι η πρόταση BuRgermania του B.R. Hub. Ένα ολοκληρώμενο ταξίδι  γεύσης burger, παρέα με μία τουλάχιστον από τις 66 ετικέτες μπίρας που διαθέτει, απολαμβάνοντας καλή μουσική ή τους αγαπημένους σου αγώνες σε full HD στα αναπαυτικά του καθίσματα.

 

**Απόλαυσε το burger σου (ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο/ρόφημα στο μενού), κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής ζώνης 12-15:00 καθημερινά (εκτός από Σαββάτο και Κυριακή) με 20% έκπτωση στο τελικό λογαριασμό.

 

Ζήσε το! Να είσαι εκεί!

 

Τηλέφωνο: 70087018
Διεύθυνση: Αθηνών 22, Στρόβολος, Λευκωσία:
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 01:00 / Σάββατο & Κυριακή 09:00 - 01:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Δες το μενού Εδώ
Video: View Video


Δείτε ακόμη...

Vino Cultura - Wine Shop
CHOPSTICKS
Pizza Mia
Pagoda Chinese Restaurant
Syntrofia
Toronto Pizza
BAMBOO
CHINA SPICE Restaurant
Kennedy's Cafe - Delivery / Take Away
Alfa Pizza
YUMI Japanese Online
Green Foods fresh & bio
Κτήμα Κουσιουμή
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Θ. Δέρβη
Ariston Confectionery - Ανανεωμένο!
East Asian
Prosilio Catering Services

Δές τα όλα...