B.R. Hub

B.R. Hub

BuRgermania Hub - Το Burger που σου Aξίζει!


Το B.R. Hub pub & eatery δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία να αποτελεί το χώρο συνάντησης για όλους τους απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Συγκεκριμένα στοχεύει να ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το ποιοτικό grill φαγητό, τις gourmet προκλήσεις, τα εναλλακτικά appetizers και γλυκά.  Επιπρόσθετα επιδιώκει να είναι η απόλυτη επιλογή για και εκείνους που επιθυμούν η μπίρα τους να σερβίρεται φρέσκια στη σωστή θερμοκρασία, και παράλληλα τους συναρπάζει το θεματικά αθλητικό μα ταυτόχρονα ροκ ταμπεραμέντο που προβάλλει ο χώρος.

 

Με αυτό το σκεπτικό φτιάχτηκε μία Σπιτική Συνταγή Burger, η οποία βασίζεται στην ποιοτική επιλογή του κιμά από αποκλειστικά βοδινό κρέας. Πειραματισμός, παιγνίδι και απόλαυση τόσο στις γεύσεις, όσο και στην εμφάνιση με περισσότερες από δέκα προτάσεις στο μενού για να διαλέξεις. Σταθερή συνοδευτική αξία οι ολόφρεσκιες, σπιτικές τηγανητές πατάτες. Το τελετουργικό του τέλειου πιάτου ολοκληρώνεται με το σωστό ψήσιμο στο μπιφτέκι, πάντα κατά προτίμηση του πελάτη, προσφέροντας ένα ζουμερό μα πάνω από όλα νόστιμο αποτέλεσμα

 

Αυτή είναι η πρόταση BuRgermania του B.R. Hub. Ένα ολοκληρώμενο ταξίδι  γεύσης burger, παρέα με μία τουλάχιστον από τις 66 ετικέτες μπίρας που διαθέτει, απολαμβάνοντας καλή μουσική ή τους αγαπημένους σου αγώνες σε full HD στα αναπαυτικά του καθίσματα.

 

**Απόλαυσε το burger σου (ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο/ρόφημα στο μενού), κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής ζώνης 12-15:00 καθημερινά (εκτός από Σαββάτο και Κυριακή) με 20% έκπτωση στο τελικό λογαριασμό.

 

Ζήσε το! Να είσαι εκεί!

 

Τηλέφωνο: 70087018
Διεύθυνση: Αθηνών 22, Στρόβολος, Λευκωσία:
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 01:00 / Σάββατο & Κυριακή 09:00 - 01:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Δες το μενού Εδώ
Video: View Video


Δείτε ακόμη...

PIZZA MIA
Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant - St Raphael Resort
La Cantine
Paragadi Fish Restaurant
CHINA SPICE Restaurant
Route 66 CAFE
East Asian Restaurant
Toronto Pizza
Blue Fresh Seafood
Event Di
Alfa Pizza
The Brewery Bar & Restaurant
Κτήμα Κουσιουμή
YUMI Japanese & Cocktail Bar
Ταβερνάκι το Γουριώτικο
Toronto Pizza
MONTPARNASSE
Aperitivo Jetset Lounge
RocoMamas Cyprus
Buono Cafe Lounge Bar
Γουργουρίσματα
MONTPARNASSE

Δές τα όλα...