B.R. Hub

B.R. Hub

BuRgermania Hub - Το Burger που σου Aξίζει!


Το B.R. Hub pub & eatery δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία να αποτελεί το χώρο συνάντησης για όλους τους απαιτητικούς λάτρεις του είδους. Συγκεκριμένα στοχεύει να ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το ποιοτικό grill φαγητό, τις gourmet προκλήσεις, τα εναλλακτικά appetizers και γλυκά.  Επιπρόσθετα επιδιώκει να είναι η απόλυτη επιλογή για και εκείνους που επιθυμούν η μπίρα τους να σερβίρεται φρέσκια στη σωστή θερμοκρασία, και παράλληλα τους συναρπάζει το θεματικά αθλητικό μα ταυτόχρονα ροκ ταμπεραμέντο που προβάλλει ο χώρος.

 

Με αυτό το σκεπτικό φτιάχτηκε μία Σπιτική Συνταγή Burger, η οποία βασίζεται στην ποιοτική επιλογή του κιμά από αποκλειστικά βοδινό κρέας. Πειραματισμός, παιγνίδι και απόλαυση τόσο στις γεύσεις, όσο και στην εμφάνιση με περισσότερες από δέκα προτάσεις στο μενού για να διαλέξεις. Σταθερή συνοδευτική αξία οι ολόφρεσκιες, σπιτικές τηγανητές πατάτες. Το τελετουργικό του τέλειου πιάτου ολοκληρώνεται με το σωστό ψήσιμο στο μπιφτέκι, πάντα κατά προτίμηση του πελάτη, προσφέροντας ένα ζουμερό μα πάνω από όλα νόστιμο αποτέλεσμα

 

Αυτή είναι η πρόταση BuRgermania του B.R. Hub. Ένα ολοκληρώμενο ταξίδι  γεύσης burger, παρέα με μία τουλάχιστον από τις 66 ετικέτες μπίρας που διαθέτει, απολαμβάνοντας καλή μουσική ή τους αγαπημένους σου αγώνες σε full HD στα αναπαυτικά του καθίσματα.

 

**Απόλαυσε το burger σου (ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο/ρόφημα στο μενού), κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής ζώνης 12-15:00 καθημερινά (εκτός από Σαββάτο και Κυριακή) με 20% έκπτωση στο τελικό λογαριασμό.

 

Ζήσε το! Να είσαι εκεί!

 

Τηλέφωνο: 70087018
Διεύθυνση: Αθηνών 22, Στρόβολος, Λευκωσία:
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 01:00 / Σάββατο & Κυριακή 09:00 - 01:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Δες το μενού Εδώ
Video: View Video


Δείτε ακόμη...

Blue Fresh Seafood
Aperitivo Jetset Lounge
La Parfaite
Prosilio Catering Services
Toronto Pizza
ΚαρβουνοΤσιμπήματα
Seashells Healthy Living - St Raphael Resort
Ταβερνάκι το Γουριώτικο
RocoMamas Cyprus
The Brewery Bar & Restaurant
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Θ. Δέρβη
Zahoulis grill
Green Foods fresh & bio
Ariston Confectionery - Ανανεωμένο!
MONTPARNASSE
East Asian Restaurant
Murphy's Pub
CHINA SPICE Restaurant
Sailor’s Rest Lounge Bar Restaurant - St Raphael Resort
Εστιατόριο ῥοῦς
Vino Cultura - Top 30
Το Άναμμα - Live
YUMI Japanese & Cocktail Bar
Syntrofia
PIZZA MIA
Κτήμα Κουσιουμή
Alfa Pizza

Δές τα όλα...