East Asian Restaurant

East Asian Restaurant

Άνοιξε - 29/05/2018

Η Νέα Απόλυτη Ασιατική Εμπειρία της Λευκωσίας!
 
Το Νέο Ασιατικό εστιατόριο East Asian μόλις άνοιξε στο κέντρο της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πινδάρου, στην οδό Κλήμεντος.

 

Η ανάγκη για ποιοτική Ασιατική κουζίνα, μας οδήγησε στην δημιουργία ενός αυθεντικού Ασιατικού εστιατορίου που θα σας ταξιδέψει σε καινούργιες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες! Αρχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι με την κινέζικη κουζίνα και σύντομα θα έχουμε άφιξη της Ινδικής Κουζίνας!

 

Το ολοκληρωμένο μενού στο East Asian είναι πλούσιο και περιλαμβάνει τις πιο νόστιμες σπεσιαλιτέ της κινέζικης γαστρονομίας, μαγειρεμένα από εξειδικευμένους σεφ.

 


Μοναδικές γεύσεις από  Ινδία, Κίνα, Ταϊλάνδη και Ιαπωνία, μπορείτε να απολαύσετε στο Πλούσιο και Ποιοτικό μπουφέ της Ασιατικής θεματικής βραδιάς κάθε Πέμπτη στο εστιατόριο East Asian Restaurant. Στην δροσερή του βεράντα ή στο κλιματισμένο εσωτερικό του χώρο έχεις να επιλέξεις από το πληθωρικό μπουφέ, γεύσεις που θα σε ταξιδεύσουν γευστικά μέχρι τα βάθη της Ασίας, με μόνο €20 το άτομο. Για κρατήσεις στο 22270127

 

Τηλέφωνο: 22270127
Διεύθυνση: Κλήμεντος 41, 1061 Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή 12:30 - 15:00 & 19:00 - 23:00
Facebook: Visit Facebook
Δες το μενού Εδώ


Δείτε ακόμη...

Alfa Pizza
Bizzy Bee
Caffè Nero (Δάλι)

Δές τα όλα...