Εστιατόριο ῥοῦς

Εστιατόριο ῥοῦς

Άνοιξε - 07/11/2019

Η γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου σε πιάτα γεμάτα φαντασία και δημιουργικότητα!

 

Από τον περασμένο Νοέμβριο στη Λευκωσία το ῥοῦς έφερε μια εντελώς διαφορετική πρόταση στη γαστρονομία της πρωτεύουσας.

 

Το όνομα ενσαρκώνει την ιδέα του εστιατορίου. Είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά, το οποίο μεταφράζεται στα νεοελληνικά ως “ρεύμα”, “ροή” και αντικατοπτρίζει την ιδέα πίσω από τη δημιουργία του μενού που είναι εμπνευσμένο από την πληθώρα των πολιτισμών που έχουν αφήσει το σημάδι τους μέσα στις γαστρονομικές συνήθειες του κυπριακού λαού, ανυψώνοντάς τα στα πρότυπα ενός εξαιρετικού εστιατορίου.

 

Για να ενσαρκώσουν το όραμά τους, οι ιδιοκτήτες Ανδρέας και ο Κώστας, προσέλαβαν τους Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Πάνο Τόγια, διαγωνιζόμενους του τελευταίου MasterChef Ελλάδας, ως Executive Chefs του ῥοῦς. Οι νεαροί σεφ εντάχθηκαν σε αυτή την περιπέτεια με τη δημιουργικότητα, το πάθος και την εμπνευσμένη ενέργειά τους.

 

Το ῥοῦς Rous Προσφέρει στους πελάτες Τρεις διαφορετικές εμπειρίες φαγητού:

 

- Το μενού γευσιγνωσίας. Προσφέρεται για δείπνο και είναι μια διαδοχή 10 δημιουργικών πιάτων, καθένα από τα οποία εμπνέεται από την ιστορία της Κύπρου - από τη Λίθινη Εποχή μέχρι σήμερα. Το μενού γευσιγνωσίας αλλάζει κάθε 6-8 εβδομάδες για να προσφέρει τα καλύτερα εποχιακά υλικά και τις εκλεκτότερες επιλογές.

 

Το Νέο μενού, CHAPTER III, Αρχίζει στις 21/01/2020.

 

- Τραπέζι του Σεφ. Παρουσιάζεται πρώτη φορά στη Λευκωσία, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το γευστικό τους ταξίδι από το τραπέζι του Chef, το οποίο βλέπει στην κουζίνα και αλληλεπιδρά με τους Executive Chefs Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

 

- Το Μεσημεριανό Γεύμα. Μια γευστική εμπειρία με βάση το à la carte μενού, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν την εξαιρετική ποιότητα και δημιουργικότητα των πιάτων του εστιατορίου. Εκτός από το καθιερωμένο à la carte μενού, προσφέρεται η επιλογή ενός μεσημεριανού γεύματος τριών πιάτων μόνο με € 25.

 

Νέα πρόταση για το μεσημέρι του Σαββάτου!

Από την αρχή της χρονιάς το ῥοῦς δημιούργησε τα Bubbling Saturdays, όπου κάθε Σάββατο προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση απογειώνοντας το μεσημεριανό γεύμα με τη συνοδεία κρασιού Prosecco ή σαμπάνιας Deutz σε ειδικές τιμές.

 

Τηλέφωνο: 22 760720
Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 16, Αγίοι Ομολογητές, Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 12:00 – 16:00 19:00 – 24:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Instagram: Visit Instagram


Δείτε ακόμη...

Green Foods fresh & bio
Γρηγόρης Μικρογεύματα - Θ. Δέρβη
Kennedy's Cafe - Delivery / Take Away
YUMI Japanese Online
Pagoda Chinese Restaurant
Ariston Confectionery - Ανανεωμένο!
Toronto Pizza
Prosilio Catering Services
CHINA SPICE Restaurant
Pizza Mia
Alfa Pizza
Syntrofia
Κτήμα Κουσιουμή
BAMBOO
Vino Cultura - Wine Shop
CHOPSTICKS
East Asian

Δές τα όλα...