ETCETERA OUTLET eShop

ETCETERA OUTLET eShop

Καλωσορίζουμε το ETCETERA OUTLET eShop!

 

Το πρώτο Outlet eShop στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός! Στο eShop θα βρεις τα καλύτερα κομμάτια από εγχώρια καταστήματα αλλά και μοναδικά κομμάτια από γνωστά διεθνή brands επιλεγμένα δια χειρός μιας εξειδικευμένης ομάδας στον τομέα της μόδας στις πιο συμφέρουσες τιμές.


Το etceteraoutlet.com είναι φιλικό προς τον χρήστη και δίνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στον ορισμό του online shopping.

 

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί πολύ εύκολα να περιηγηθεί στο online κατάστημα του Etcetera Outlet, να επιλέξει τα αγαπημένα του κομμάτια από τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν, να εντοπίσει παράλληλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά ενώ μπορεί με ένα κλικ να ολοκληρώσει τις αγορές του. Τόσο απλά!

 

Το Etcetera Outlet eShop, το ολοκαίνουριο κυπριακό διαδικτυακό κατάστημα ένδυσης διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που επικεντρώνονται στην καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ τιμής, ποιότητας, στυλ και μάρκας.


Μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου στο eShop του Etcetera Outlet 24 ώρες το 24ωρο και σε 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σου, θα παραλάβεις τα προϊόντα σου.

 

Για εσάς που θα πραγματοποιήσετε τις online αγορές σας στο eShop, μέχρι 20/11/19 θα επωφεληθείτε 15% έκπτωση στο σύνολο της αγοράς σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τον ακόλουθο κωδικό: etc2019 κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.


Το καλύτερο; Παγκύπρια ΔΩΡΕΑΝ παράδοση για αγορές άνω των €30, ολόχρονα για όλες τις ONLINE αγορές σου!

 

 

 

Τηλέφωνο: 22041145
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Instagram: Visit Instagram
Δείτε ακόμη...

Bojo Boutique
Cars4kids.com.cy
Etherio Discount Bio Store
Music Gallery
EyePlus Optical George Petsas
WWW.JANGOFASHION.COM
BeautyBox Cyprus
SuperPets
US Polo Assn Nicosia
Peter's Antiques
KOUROSS NICOSIA

Δές τα όλα...