Η ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ Φρουτολαχαναγορά

Η ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ Φρουτολαχαναγορά

Άνοιξε - 02/03/2019

Πλήρως Ανακαινισμένη με Φρέσκα Εικόνα & Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες!

 

Πλήρως Ανακαινισμένη με φρέσκα εικόνα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η «Παλιά Αποθήκη» προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος στους πελάτες της. Διαθέτει άφθονες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών, όσπρια, έτοιμες συσκευασμένες σαλάτες, κρεοπωλείο το οποίο διαθέτει καθημερινά φρέσκα κυπριακά κρέατα, τμήμα παντοπωλείου με μια μεγάλη ποικιλία από είδη σουπερμάρκετ, κυπριακά χειροποίητα ψωμιά και εδέσματα, και φρεσκοαλεσμένο κυπριακό καφέ.

 

Αν είσαι λάτρης των εξωτικών φρούτων, εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα από κάθε γωνιά της γης όπως Berries, Dragon Fruit, Lychee, Tamarillo, Buddha’s Hand, Rambutan, Mangosteens, Kiwano. Αν λατρεύεις το pineapple άλλα σε ζορίζει το καθάρισμα του, τότε σίγουρα πρέπει να’ρθεις μια βόλτα στην «Παλιά Αποθήκη». Η διαδραστική μηχανή με το όνομα PINABAR που βρίσκεται αποκλειστικά στην φρουτολαχαναγορά, σε προκαλεί να παίξεις μαζί της, αφού μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα έχει καθαρισμένο και τεμαχισμένο το pineapple που διάλεξες.

 

Εντός της φρουτολαχαναγοράς βρίσκεται και το Juice Bar με το όνομα «Fruit Rhapsody» , όπου ετοιμάζονται φρέσκοι χυμοί, εξωτικά smoothies, υγιεινά τσιμπήματα και καφές. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις χαλαρά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είτε σε take away.

 

Στόχος μας να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος με συνεχείς βελτιωμένες υπηρεσίες, νέες ετικέτες από ντόπιους και ξένους παραγωγούς, όλα με εξαιρετική ποιότητα και χαμηλές τιμές.

 

Τηλέφωνο: 22436077
Διεύθυνση: Τζον Κέννεντυ 55, Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 - 19:30 & Σάββατο 07:00 - 18:00
Facebook: Visit Facebook
Instagram: Visit Instagram
Video: View Video


Δείτε ακόμη...

Etherio Discount Bio Store
Music Gallery
Peter's Antiques
KOUROSS NICOSIA
SuperPets
Bojo Boutique
Cars4kids.com.cy
EyePlus Optical George Petsas

Δές τα όλα...