iVending Coffee

iVending Coffee

 

Πάρε τον καφέ σου εύκολα και γρήγορα, στην καλύτερη τιμή!
Επίλεξε ανάμεσα από 16 παγωμένα & ζεστά ροφήματα, 24/7!
 
Αυτόματοι πωλητές καφέ iVC: Οι αυτόματοι πωλητές ροφημάτων δημιουργούν νέα πρότυπα στην Κυπριακή, Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.
 
Η εγκατάσταση και λειτουργία των μηχανών μας γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς, εντελώς δωρεάν! Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την τροφοδοσία των μηχανών μας! Απαλλάξτε την επιχείρησή σας από το διοικητικό και οικονομικό κόστος ετοιμασίας ροφημάτων.
 
Ο υψηλής ποιότητας επώνυμος παγωμένος και ζεστός καφές, η τεχνολογία αιχμής και η πληθώρα των καινοτομιών, καθιστούν τους αυτόματους πωλητές καφέ iVC, απαραίτητους για όλους τους επαγγελματικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.
 
Είτε είναι εγκατεστημένοι σε δημόσιους χώρους, όπως νοσοκομεία, κλινικές, πρατήρια βενζίνης, κυβερνητικά τμήματα, αεροδρόμια, λιμάνια, κέντρα logistics είτε σε ιδιωτικούς χώρους, όπως πανεπιστήμια, κολλέγια, τράπεζες, δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας, οι αυτόματοι πωλητές καφέ iVC ξεχωρίζουν χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα των ροφημάτων που προσφέρουν.
 
Στους αυτόματους πωλητές iVC χρησιμοποιούμε αποκλειστικά επώνυμα προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι κόκκοι καφέ εσπρέσο είναι μάρκας Lavazza, ο στιγμιαίος καφές Nescafe, η σοκολάτα στιγμής Nestle και το ice tea λεμόνι και ροδάκινο Lipton.

 

Κρύα ροφήματα

Ζεστά ροφήματα

Freddo espresso

Double espresso

Freddo cappuccino

Cappuccino

Ice mocha

Mochachino

Ice Latte

Latte macchiato

Ice flat white

Flat white

Ice Americano

Americano

Nescafe frappe iced

Nescafe classic hot

Cold chocolate

Hot chocolate

 

   

 

Οι κόκκοι καφέ κατευθείαν στο ποτήρι σας
Οι αυτόματοι πωλητές iVC σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα καφέ που μπορείτε να προμηθευτείτε, ξεκινώντας από τους κόκκους του καφέ.
Οι αυτόματοι πωλητές μας διαθέτουν τεχνολογία bean-to-cup. Οι κόκκοι του καφέ Lavazza αλέθονται τη στιγμή που παραγγέλνετε, για να παρασκευάσουν το αγαπημένο σας εσπρέσο, τη βάση για τα περισσότερα ροφήματα.
 
Θρυμματισμένος πάγος στον καφέ και τα ροφήματά σας
Η μεγαλύτερη καινοτομία όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την Ευρώπη είναι ότι προσφέρουμε την επιλογή ροφημάτων με θρυμματισμένο πάγο.
Χάρις στην ενσωματωμένη Ιαπωνική παγομηχανή χωρητικότητας 3,5 lt, οι αυτόματοι πωλητές iVC παράγουν όλα τα αγαπημένα σας ροφήματα με πάγο, σύμφωνα με τα καθορισμένα πρότυπα υγιεινής.
 
Σύστημα αυτόματου καθαρισμού
Οι μηχανές μας είναι αυτοκαθαριζόμενες και διατηρούνται συνέχεια σε αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και καθαρισμό ανάλογα με τις ανάγκες, έως και δύο φορές την ημέρα, εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα κάτω από τις ασφαλέστερες συνθήκες.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 22000.
 
Νερό εξαιρετικής ποιότητας
Οι Ιταλοί λένε ότι για ένα καλό καφέ χρειάζεται καλό νερό.
Η εταιρεία μας προμηθεύει το νερό στους αυτόματους πωλητές iVC, επεξεργασμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα αντίστροφης όσμωσης που διαθέτουμε. Παράγουμε 2 κατηγορίες νερού, εμπλουτίζοντας το σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και δίνοντας του τέλεια ισορροπία και γεύση.

 

   

 

Τεχνολογία αιχμής στα δάκτυλα σας
Οι αυτόματοι πωλητές καφέ iVC μαγεύουν με τις έγχρωμες HDTV touch screen οθόνες τους 32 ιντσών, οι οποίες προβάλουν υψηλής ευκρίνειας video!
Διαθέτουν τηλεμετρία και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό android. Πατήστε στην οθόνη, επιλέξτε το ρόφημά σας, πληρώστε και τελειώσατε!
Τόσο απλά!
 
Με το σύστημα πολλαπλών πληρωμών NAYAX, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν έχετε κέρματα ή χαρτονομίσματα μαζί σας. Με την κάρτα RFID της εταιρείας σας (όπου ισχύει), με την δική μας εφαρμογή αγοράς, την εφαρμογή JCCup, το Apple pay ή απλά με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει ένας τρόπος για να αγοράσετε καθημερινά τον αγαπημένο σας καφέ, 24/7!  Για όσους προτιμούν, υπάρχει πάντα η επιλογή του κέρματος για την πληρωμή των ροφημάτων μας!
 
Κάρτες πιστότητας και σύστημα ανταμοιβής
Θέλετε να ανταμείβετε τους εργαζόμενους ή πελάτες σας, να επιδοτείτε τον καφέ τους ή απλώς να τους προσφέρετε ένα ποτό;
Είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε να το οργανώσετε!

 

Τηλέφωνο: 22260622
Διεύθυνση: Kyriakou Matsi 5, Pallouriotisa,1035, Nicosia, Cyprus
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
'Ωρες επικοινωνίας: 08:30 - 18:00
Δείτε ακόμη...

Biotos Global Services
Mataroa Mediterranean Dry Gin
A.S.Xinaris & Sons LTD
Megatron Ltd
Medical Support Products Cy
FlowSafe OSP-5000 Disinfectant Solution
Boost Market
Depa Batteries Ltd
Nissan Qashqai - Char. Pilakoutas Group
Κλιματιστικά KELON - Europlumb
C.P VAN & TRUCK

Δές τα όλα...