Pluton Travel & Tours

Pluton Travel & Tours

Νέο Κατάστημα στη Λευκωσία & Νέα Συνεργασία με τον Χάρη Αριστείδου: Travel Time TV Show!

 

Το καινούργιο κατάστημα άνοιξε στη Λευκωσία στη Λεωφόρο Νίκης και σας ταξιδεύει Μαζί, Παντού!

 

Η πείρα και η αγάπη μας για ταξίδια κατάφεραν να δημιουργήσουν φέτος μια νέα συνεργασία με τον Χάρη Αριστείδου. Έχοντας συνταξιδιώτη τον Χάρη, θα επισκεφτούμε μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς του κόσμου, προσφέροντας σε όλους εσάς μοναδικές εμπειρίες αλλά και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Επιλέξτε τον προορισμό που σας αρμόζει και φύγαμε για νέες περιπέτειες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

 

TRAVEL TIME TV SHOW!

Πρόκειται για μία κυπριακή, ψυχαγωγική, ταξιδιωτική εκπομπή η οποία με οδηγό και παρουσιαστή τον Χάρη Αριστείδου συνδυάζει τα πιο συναρπαστικά ταξίδια, αυτά που ο καθένας έχει όνειρο ζωής μαζί με συνταξιδιώτες τον απλό κόσμο. Σε πρώτο στάδιο θα ταξιδέψουμε σε 8 προορισμούς και θα προβληθούν 12 επεισόδια από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ συμπεριλαμβανομένου ενός Best Off.

 

To Travel Time μιλάει για τη δύναμη της πίστης στα όνειρα του καθενός, την δημιουργία όμορφων αναμνήσεων και καινούργιων φιλιών μέσω των ταξιδιών. Σατιρίζει την καθημερινότητα και τις δυσκολίες ενός ταξιδιού. Δημιουργούνται φάρσες και πλάκες από τον παρουσιαστή μας Χάρη Αριστείδου στον κόσμο και από τον κόσμο στον Χάρη. Μεταφέρει κοινωνικά μηνύματα από μέρη του κόσμου όπου υπάρχουν δυσκολίες διαβίωσης. Εκτός από όμορφες εικόνες και το άφθονο γέλιο που προσφέρει, σε αναγκάζει να σκεφτείς.

 

Το Travel Time είναι μια καινοτόμα ταξιδιωτική εκπομπή που σε κάνει να γελάς, να σκέφτεσαι, να χαλαρώνεις προσφέροντας την δυνατότητα στον κόσμο να λαμβάνει μέρος.

 

Ο ηθοποιός Χάρης Αριστείδου μέσα από το χιούμορ του και τον αυθόρμητο του χαρακτήρα καταφέρνει να εντάξει τον κόσμο στην εκπομπή σε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι από τα συνηθισμένα.Η συγκεκριμένη ταξιδιωτική εκπομπή ξεχωρίζει αφενός για τη θεματολογία της, αφετέρου για την καινοτομία τις, αφού ο κόσμος είναι μέρος της εκπομπής.Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη κυπριακή ταξιδιωτική εκπομπή όπου θα απευθυνόμαστε στο κυπριακό κοινό με την κυπριακή διάλεκτο.

 

Προλάβετε! Τελευταίες θέσεις για τα πιο κάτω Πακέτα!

Μάλτα | Tο Nησί των Iπποτών

Κούβα Περιπέτειας | Νατούρα & Κουλτούρα | Πάσχα 2020

Μαλαισία: Λανγκάουι | Το Νησί των Αετών

 

Δείτε όλες τις Προσφορές Εδώ

 

 

To Pluton Travel ιδρύθηκε στις αρχές του 1995, αλλά μετρά πολλές δεκαετίες βαθιάς ταξιδιωτικής γνώσης των στελεχών του ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλέον επιτυχημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου, είναι εγγεγραμμένος στον ΚΟΤ και ACTA και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

 

Tα ταξίδια μας

Η αγάπη μας για τα ταξίδια σε συνδυασμό με την γνώση που αποκτήσαμε ταξιδεύοντας σχεδόν σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά και τις πολύ έμπειρες και επαγγελματικές συνεργασίες που δημιουργήσαμε, σε όλους σχεδόν τους προορισμούς αυτούς, μας δίνουν την δυνατότητα να διοργανώνουμε για εσάς τα γαμήλια ταξίδια, τα ταξίδια ονείρων ή τα ταξίδια περιπέτειας που επιθυμείτε! Σας δίνουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε με ασφάλεια, αλλά και όσο πιο οικονομικά μπορείτε, με όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που αρμόζει σε ένα ταξιδιώτη!

  

Ο κόσμος είναι μεγάλος και εμείς τον γνωρίζουμε για να μπορούμε να ταξιδεύουμε μαζί παντού! 

 

 

 

Τηλέφωνο: 22878799 - 24821777
Διεύθυνση: ΝΕΟ Κατάστημα Λεωφ. Νίκης 40, κατάστημα 42, 1086 Λευκωσία / Λεωφόρος Αρτέμιδος 33, Metropolitan House Κατάστημα 1, Λάρνακα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 -18:00 & Σάββατο 9:00 -14:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Twitter: Visit Twitter
Instagram: Visit Instagram
Video: View Video


Δείτε ακόμη...

Wolt
ColourPix Digital Printing
RFM Network
MarketingLab - On Line!
Accounting 4U Ινστιτούτο Λογιστικής
Top Κinisis Travel
FOX Property Services
AC Tuning
Whats New Cyprus
Soteriou Professional Equipment
MySeminars

Δές τα όλα...