Pluton Travel & Tours

Pluton Travel & Tours

Καλοκαίρι - Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020-21: Ανανεωμένα πακέτα!

 

✔ Επαναλειτουργούμε μετά το LockDown

 

Από 15/06 τα γραφεία σε Λευκωσία και Λάρνακα επαναλειτουργούν. Ελάτε ή επικοινωνήστε για να σας συμβουλέψουμε για τα ταξίδια που επιθυμείτε να κάνετε, αλλά και γενικότερα να σας παρέχουμε τις ταξιδιωτικές μας υπηρεσίες! 

 

 

✔ Ταξιδεύουμε Μαζί, Παντού!

 

Βρείτε στην ιστοσελίδα μας plutontravel.com.cy αναρτημένα τα ανανεωμένα μας πακέτα βασισμένα σε ασφαλείς προορισμούς, τα οποία θα ανανεώνονται συνεχώς.

Όλες μας οι προτάσεις σε μακρινές χώρες, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι αρκετά μελετημένες, βάσει των νέων δεδομένων. Η εταιρεία μας έχει αναβαθμίσει τους προορισμούς της αλλά και τις συνεργασίες της με ξενοδοχεία και μέσα μεταφοράς σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής έχοντας υπόψιν πάντα τη δική σας ασφάλεια.

 

 

 

✔ Καταστήματα σε Λευκωσία και Λάρνακα


Ο αριθμός του προσωπικού μας θα είναι μειωμένος, αλλά θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
Εάν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.
Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα 24821777 για Λάρνακα και 22878799 για Λευκωσία.

Επίσης στο email info@plutontravel.com.cy ή στείλτε μας μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η ζωή αξίζει όμορφες στιγμές και για τους λάτρεις των ταξιδιών προτείνουμε εσείς να ονειρεύεστε και εμείς να δημιουργούμε με ασφάλεια!
 

 

✔ Παραγωγή Travel Time tv show και συνεργασία με τον Χάρη Αριστείδου!

 

Απολαύστε την νέα μας ταξιδιωτική εκπομπή Travel Time με τον Χάρη Αριστείδου κάθε Σάββατο στο OMEGA Channel η ώρα 21:10.


Ακολουθήστε το Travel Time στο Instagram και στο Facebook για να μαθαίνετε νέα του αλλά και να παρακολουθήσετε φωτογραφίες και videos!

 

Η πείρα και η αγάπη μας για ταξίδια κατάφεραν να δημιουργήσουν την παραγωγή της τηλεοπτικής εκπομπής Travel Time και την συνεργασία με τον ηθοποιό/παρουσιαστή Χάρη Αριστείδου. Έχοντας συνταξιδιώτη τον Χάρη Αριστείδου, επισκεπτόμαστε μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς του κόσμου, προσφέροντας σε όλους εσάς μοναδικές εμπειρίες αλλά και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

 

Ο ηθοποιός Χάρης Αριστείδου μέσα από το χιούμορ του και τον αυθόρμητο του χαρακτήρα καταφέρνει να εντάξει τον κόσμο στην εκπομπή σε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι από τα συνηθισμένα. Η συγκεκριμένη ταξιδιωτική εκπομπή ξεχωρίζει αφενός για τη θεματολογία της, αφετέρου για την καινοτομία της, αφού ο κόσμος είναι μέρος της εκπομπής.

Επιλέξτε τον προορισμό που σας αρμόζει και φύγαμε για νέες περιπέτειες!

Απολαύστε την νέα μας ταξιδιωτική εκπομπή Travel Time με τον Χάρη Αριστείδου κάθε Σάββατο στο OMEGA Channel η ώρα 21:10

 

 

Δείτε όλες τις Προσφορές Εδώ

 

 

✔ Ποιοι είμαστε.. 

 

 

To Pluton Travel ιδρύθηκε στις αρχές του 1995, αλλά μετρά πολλές δεκαετίες βαθιάς ταξιδιωτικής γνώσης των στελεχών του ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλέον επιτυχημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου, είναι εγγεγραμμένος στον ΚΟΤ και ACTA και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.


Η αγάπη μας για τα ταξίδια σε συνδυασμό με την γνώση που αποκτήσαμε ταξιδεύοντας σχεδόν σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά και τις πολύ έμπειρες και επαγγελματικές συνεργασίες που δημιουργήσαμε, σε όλους σχεδόν τους προορισμούς αυτούς, μας δίνουν την δυνατότητα να διοργανώνουμε για εσάς τα γαμήλια ταξίδια, τα ταξίδια ονείρων ή τα ταξίδια περιπέτειας που επιθυμείτε! Σας δίνουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε με ασφάλεια, αλλά και όσο πιο οικονομικά μπορείτε, με όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που αρμόζει σε ένα ταξιδιώτη! Ο κόσμος είναι μεγάλος και εμείς τον γνωρίζουμε για να μπορούμε να ταξιδεύουμε μαζί παντού! 

 

You Dream We Create!

 

 

 

Τηλέφωνο: 22878799 - 24821777
Διεύθυνση: ΝΕΟ Κατάστημα Λεωφ. Νίκης 40, κατάστημα 42, 1086 Λευκωσία / Λεωφόρος Αρτέμιδος 33, Metropolitan House Κατάστημα 1, Λάρνακα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 -18:30
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Twitter: Visit Twitter
Instagram: Visit Instagram
Video: View Video
Δείτε ακόμη...

Rodon Mount Hotel & Resort
Tylos Beach Hotel
Eclectic Business & Leisure
4* Poseidonia Beach Hotel
Καρούλι & Κουμπί
4* Napa Mermaid Hotel & Suites
Spacekids
RFM Network
Art of Music
VIP Motorcycles
Wolt
Megatron Ltd
Serenity Spa at St Raphael Resort
KARAMALLAKIS DIGITAL PRINTINGS
FOX Property Services
MarketingLab
Elements Spa
AC Tuning
Phanos Iacovou Educational Centre
Charalambides Marketing
MySeminars
Whats New Cyprus - Προώθηση με Αποτελέσματα!
Capuralli Hotel

Δές τα όλα...