Rolls Technology Store

Rolls Technology Store

Το Νέο Κατάστημα Rolls Technology Store στην Λεωφ. Βυζαντίου στον Στρόβολο αποτελεί μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους πελάτες μας. Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η διάθεση πλούσιας ποικιλίας επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, η σύγχρονη αισθητική, η εσωτερική διαρρύθμιση που διευκολύνει την αναζήτηση προϊόντων σε άρτια διαμορφωμένους χώρους και το άνετο δωρεάν parking θα αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία των προτιμήσεων σας.

 
Η Εταιρεία μας βρίσκεται στον τομέα προμήθειας και εξυπηρέτησης προϊόντων τεχνολογίας τα τελευταία 23 Χρόνια. Στόχος μας είναι πάντοτε η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς, τόσο για την προμήθεια και εγκατάσταση, όσον και για την υποστήριξη μετά την αγορά. Για την αξιοπιστία και τις τιμές μας έχουμε καθιερωθεί στην Κυπριακή αγορά και μας έχουν εμπιστευθεί πάρα πολλοί πελάτες. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με προμηθευτές του εξωτερικού και η ικανότητα μας να εισάγουμε μεγάλες ποσότητες με το μικρότερο κόστος, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες μάρκες της αγοράς, προσφέροντας επιλογή στους πελάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

Από τον Νοέμβριο του 2011 έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη Ηλεκτρονικό κατάστημα www.rolls.com.cy προσφέροντας όλες μας τις υπηρεσίες και διαδικτυακά.

 

Πιο κάτω, παραθέτουμε τα κυριότερα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από την Εταιρεία μας:

1. ΠΡΟΙΟΝΤΑ (Πέντε Βασικές Κατηγορίες)
i. Ήχος και Εικόνα
ii. Τηλεπικοινωνίες
iii. Πληροφορική
iv. Οικιακές Συσκευές
v. Επαγγελματικός Εξοπλισμός

 

2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
i. Προμήθεια και Εγκατάσταση συστημάτων Ήχου και Εικόνας.
ii. Προμήθεια και Εγκατάσταση Οικιακών Συσκευών.
iii. Εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού όλων των τύπων.
iv. Προμήθεια και εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων, Supermarket, Showrooms κλπ.
v. Εξειδικευμένες συμβουλές από καταρτισμένο προσωπικό.
vi. Άρτια εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την αγορά.

 

Τηλέφωνο: 22315295
Διεύθυνση: Βυζαντίου 29A, Στρόβολος
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00 & Σάββατο 09:00 - 15:00
Facebook: Visit Facebook
Ιστοσελίδα: Visit Site
Δες τις προσφορές Εδώ
Δες τις τοποθεσίες Εδώ


Δείτε ακόμη...

Cars4kids.com.cy
Hunter Cyprus
Sapo Giveaways Public Ltd

Δές τα όλα...